30 Haziran 2016 Perşembe

CCleaner Mega 5.13.5460 Final Türkçe


CCleaner Mega 5.13.5460 Final Türkçe | Priform tarafından geliştirilen CClenaer Mega 5.13.5460 çıktığı günden bu yana oldukça başarılı özellikleri üzerinde başarılı bir şekilde taşımaya devam ediyor. Kullanıcıların bilgisayarında oluşan gereksiz dosya, geçmiş, ön bellek ve çerez gibi sorunları temizlerken bir diğer yandan da gelişmiş bir kayıt defteri temizleme özelliği bulunuyor.

CClenaer Mega 5.13.5460 Final Türkçe yazılımından iyi bir verim almak istiyorsanız bilgisayarınız kapatmadan önce bir kez yazılımı çalıştırarak gerekli temizlikleri gerçekleştirebilirsiniz.  Böylece gün içerisinde bilgisayarınız açıkken gezindiğiniz internet sayfaların yarattığı ön bellek dosyaları tamamen temizlenecek HDD biriminizde ise büyük bir rahatlama görülecektir.

İndirme Seçenekleri

Visual Studio 2013 Ultimate Full Torrent indir


# Bilgi

Visual Studio 2013 yenilikleri arasında en görünür olanı eklenen yeni renk düzeni. Visual Studio’ un bir önceki sürümü olan 2012’ de “Light” ve “Dark” olan iki alternatifli renk düzenine yeni sürümde “Blue” alternatifi eklendi.

Yeni Visual Studio sürümlerinde Windows Azure ve Office 365 ile Cloud (bulut) teknolojisi ile çalışacak ofis uygulamaları geliştirmek mümkün.
Ekip halinde uygulama geliştirmeye olanak tanıyan Team Foundation Server 2013 RC sürümünde hataları, kullanıcı davranışlarını vb. verileri görselleştirmek için yeni grafik özellikleri geldi.

Web geliştiriciler içinde yenilikler sunan Visual Studio 2013, MVC 5 ve Web API 2 sürümlerini barındırıyor. Browser Link API’ deki yenilikler veSignalR 2 web geliştiriciler için yeni özellikler. Buna paralel olarak proje şablonlarında da yenilikler mevcut. Microsoft’ un JavaScript geliştirme aracı olan TypeScript, Visual Studio 2013 yenilikleri arasında yerini aldı. TypeScript, JavaScript geliştirmek için güçlü yenilikleri ve kod yazma anında hata bildirimi, IntelliSense gibi özellikleri destekliyor.

Yeni sürümde referans edilen kodun ön izlenmesine olanak sağlayan Peek Definition isimli yeni bir özellik mevcut. Peek Definition ile referans edilen kodlarda düzenleme yapmak ve hata gidermek mümkün.

Diğer bir Visual Studio 2013 yeniliği ise CodeLens. Bu yeni özellik Visual Basic ve Visual C# içerisinde kaynak kontrolünde güncel değişiklikler ve referans sayısı gibi bilgiler sağlıyor.

NuGet Paket Yöneticisi içerisine SonaType ile lisans verileri sağlayan güncelleme mevcut. Visual Studio NuGet eklentisi ve Nuget galerisinde bu yenilik kullanılabilir.

Visual C++ için 11 yeni özellik Visual Studio 2013 yenilikleri arasında.

# Visual Studio 2013 Serial 



# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 Sn Bekle Reklamı Geç)

( Torrent Dosyalarını İndirmek İçin Gerekli Program : uTorrent )

MP3 Cutter Pro 2.0 Full Türkçe İndir


MP3 Cutter Pro 2.0 Full Türkçe İndir | Eğer internet ortamında sürekli yayın ya da YouTube üzerinde bir takım işlemler yapıyorsanız kullanmanız gereken başlı programlardan bir tanesi olan MP3 Cutter Pro, Sizlere kullandığınız mikrofonunuzdan çok daha başarılı ses almanıza yardımcı olacak. 

YouTube ile içli dışlı durumdaysanız ve videolar çekiyorsanız konuşma seslerinin her zaman ayrı cihaz üzerinden aldığınızı çok iyi biliyorsunuzdur. MP3 Cutter Pro üzerine direk olarak kullandığınız mikrofonunu tanıtımını yaparak daha yüksek ses kalitesinde konuşmaları videolarınıza ekleyebilirsiniz. 

Bunun dışında sizlere sağlayacağı MP3 işlemleri ile kesme, silme, düzeltme ve ekleme gibi işlemleri rahatlıkla yapabileceksiniz. 

İndirme Seçenekleri

BlueStacks App Player HD 0.10.7 Full Türkçe İndir


BlueStacks App Player HD 0.10.7 Full Türkçe İndir | Google firmasının üzerinde çalışmış olduğu Android yazılımını artık BlueStacks App Player HD 0.10.7 bilgisayarınızda kullanmaya başlayabilirsiniz. Adeta bilgisayarınızı telefonmuş gibi kullanmanıza yardımcı olacak olan uygulama ile dilediğiniz tüm uygulamaları kurabilirsiniz.

Telefonunuzda oynanması oldukça zor olan oyunları bilgisayarınızda oynayarak daha iyi puanlar elde edebilir hatta klavye ve mouse desteğini de devreye sokarak online oyunlarda rakiplerinizden bir adım önde olabilirsiniz. BlueStacks App Player oldukça basit bir kurulum arayüzüne sahiptir. Direk olarak setup uygulamasını çalıştırarak bilgisayarınıza ROOT halinde bir Android yazılımı kurabilirsiniz. 
İndirme Seçenekleri

29 Haziran 2016 Çarşamba

Vpn indir (UltraSurf)



















# Program Hakkında

Bu program sayesinde Erişimi engellenen sitelere erişim sağlayabileceksiniz.Günümüzde yaşanan bazı olaylar nedeniyle sosyal medya tamamiyle kapatıldı.Bu program sayesinde sosyal medyaya rahatlıkla erişebileceksiniz.


# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 Saniye Bekle Sağ Üst Geç De Gelen Sayfada bağlantı buradaya tıkla)



.RAR Pasword Cracker 4.12


.RAR Pasword Cracker 4.12 | Yazılımı sayesinde bilgisayarınızda oluşturmuş olduğunuz şifreli .RAR dosyalarını yada internetten indirdiğiniz dosyaların şifreli olduğunu fark ettiniz ve hiç bir şekilde açmak için şifreleri bilmiyorsunuz. Bu sayede devreye .RAR Pasword Cracker 4.12 giriyor.

Geliştirilen yazılımda iki farklı yöntem mevcut; Bunlardan bir tanesi sözlük yöntemi ile ikincisi de listeleme yöntemi sayesinde. Bu sayede belirlemiş olduğunuz aralıklarda yada liste üzerinde şifrelerin dememelerini yapabilir böylece doğru şifreyi rahatlıkla bulabileceksiniz. 

Tamamen sizlere farklı algoritmalar yaratmanıza yardımcı olacak olan yazılım ile dilediğiniz zaman diliminde hızlı bir şekilde tüm .RAR dosyaların şifrelerini çözebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri

Facebook Password Decryptor 7.5 Full İndir


Facebook Password Decryptor 7.5 Full İndir | Facebook Password Decryptor yazılımı sayesinde unutmuş olduğunuz şifreleri rahatlıkla bulabileceksiniz. Bunun için tek ihtiyacınız olan Facebook Password Decryptor 7.5 ve tarayıcınızdaki oturum geçmişinin bilgisayarınızda hala duruyor olması.

Genellikle kullanıcıların gün içerisinde sık sık internet erişim sıralarında girmiş oldukları sosyal medya hesapları veya başka sitelerin içeriklerini görebilmeleri için oturum açmaları gerekiyor. Sık sık açılan oturumların sıralarında unutulan şifreleri geriye getirmenin tek bir yolu Facebook Password Decryptor 7.5 uygulamasından geçiyor.

Uygulamayı kullanmak oldukça basit tek yapmanız gereken yazılımı çalıştırarak karşınıza çıkacak olan yönergeleri takip ederek, Unutulan şifrelerin teker teker görüntülenmesini sağlayabilirsiniz.

ZenMate Web Firewall 1.0.2 Full İndir


ZenMate Web Firewall 1.0.2 Full İndir | İnternet ve güvenlik konusunda oldukça büyük bir başarıya sahip olan ZenMate geliştirmiş olduğu yeni yazılımı sayesinde kullanıcıların güvenliğini bir adım adım daha öne taşımayı başardı. 

Bu seferki yazılımının detaylarından bahsedecek olursak web sayfalarında gezinirken karşımıza aniden çıkan rahatsız edici reklamların ardında yatan zararlı yazılımlar, kimlik avı dolandırıcılığı ve casus, fidye yazılımları gibi her türlü güvenliklere karşı koruyan ücretsiz eklenti olarak karşımıza çıkıyor.

Google Chrome üzerinde rahatlıkla kullanabilecek olan ZenMate Web Firewall 1.0.2 hiç bir şekilde detaylı kuruluma gerek kalmadan tarayıcı üzerinde eklenti olarak kullanabiliyorsunuz. 2.000'den fazla üçüncü parti kategorisindeki sitelere karşı güçlü takip etme özelliği ile internette gezinirken güvende olduğunuzu hissedebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri

28 Haziran 2016 Salı

Mobizen PC + APK Full indir ( Telefonun Ekranını Bilgisayara Yansıtma )


# Bilgi

Mobizen ile telefonunuzun ekranını bilgisayara yansıtıp işlemlerinizi bilgisayardan yapabilirsiniz. Root gerektirmez.

# Video




# İndirme Bölümü

PC : İNDİRME LİNKİ : İNDİR

ANDROID : İNDİRME LİNKİ : İNDİR 

Not: Sitemizde bulunan apk genellikle Samsung telefonlarda hata vermektedir. Eğer hata alırsanız Google playde Mobizen Samsung uygulamasını indirin.

( 5 Saniye Bekle Reklamı Geç )

UnDeleteMyFiles 3.1.0 Full Türkçe İndir


UnDeleteMyFiles 3.1.0 Full Türkçe İndir | UnDeleteMyFiles yazılımı sayesinde bilgisayarınıza yanlışlıkla virüs girdiğinde, dosyalarınız silindiğinde kaybolan dosyalarınızı rahatlıkla geriye getirebileceksiniz. UnDeleteMyFiles silinen dosyalarınızı ve dijital olarak aygıtlarınızdan dosyaları rahatlıkla kurtarmanın en hızlı ve en kolay yöntemlerinden bir tanesi oluyor.

Neredeyse iki adım ile sisteminizin üzerinde silinen dosyaları geri getirmeye, düzelten böylece kullanıma hazır hale getiren bu ücretsiz yazılım basit arayüzü sayesinde çok daha kolay bir kullanıma sahip durumda. Sabit disk, Taşınabilir sürücünüzü rahatlıkla taramak için farklı yöntemleri kullanıcılarına sunan UnDeleteMyFiles dosyaların türlerine ve belirlenen boyutlara göre kolay bir şekilde arama yapabilmek özelliğine sahip konumda.
İndirme Seçenekleri

27 Haziran 2016 Pazartesi

DeckHub 1.0.0 Full İndir


DeckHub 1.0.0 Full İndir | Uzun bir zaman diliminden bu yana internet ortamında aktif olarak boy gösteren GitHub bünyesinde oldukça fazla geliştirici ve açık kaynaklı projeleri barındırıyor. Bu projeleri rahatlıkla yönetmek için geliştirilen üçüncü partiler mevcut durumda hatta GitHub'ın masaüstü üzerinden hesabınızı yönetmenizi sağlayan uygulaması bulunuyor fakat komut satırı üzerinden kullanıldığı için bazı kullanıcılar zorluk çekmektedir.

Yazılım geliştiricilerin çok sık şekilde kullanılan GitHub'ın masasüstü olarak istemcisinin arayüzü TweetDeck tarafından organize edilmiş durumda. Uygulama üzerinde dilediğiniz kadar birbirinden farklı hesapların tanımlamalarını yaparak çoklu geliştirici hesapları ile çalışarak başarılı projelere imzalar atabilirsiniz. 
İndirme Seçenekleri

K-Lite Mega Codec Pack 12.2.3 Final İndir


K-Lite Mega Codec Pack 12.2.3 Final İndir | K-Lite Mega Codec Pack sayesinde bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz farklı medya enkoder dosyalarını rahatlıkla açıp izleyebileceksiniz. Kimi zaman satın aldığınız bir video içeriğini ya da bir müzik dosyasını çalıştırmanız için farklı türlerden geliştirilen yorumlayıcı paketlere ihtiyacınız olur.

Eğer bu yorumlayıcı paketler bilgisayarınızda yüklü konumda değilse açmak istediğiniz dosyaların seslerini ve görüntülerini hiç bir şekilde göremeyebilirsiniz bu nedenle son kullanıcı desteği sağlanması adına gelişime çıkan K-Lite Mega Codec Pack 12.2.3 Final İndir gün geçtikçe geliştirilmeye devam ediyor. Son versiyonunu ise aşağıdan indirebilirsiniz.


İndirme Linkleri:

Paint.NET 4.0.9 | Full Katılımsız İndir


Paint.NET 4.0.9 | Full Katılımsız İndir | Yazılımı Washington State Universty tarafından gerçekleştirilen ekip çalışması sonucunda Microsoft'un üzerinde çalıştığı Windows yazılımının içerisinde paket program olarak gelen Paint ürünün alternatifidir. 

Paint.NET 4.0.9'de normal olarak geliştirilen Paint ürününden çok daha gelişmiş özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler sayesinde Paint te gerçekleştiremediğiniz bir takım işlemleri rahatlıkla Paint.NET üzerinde yapabileceksiniz. Yazılımın bazı özelliklerinden bahsedecek olursak; Limitsiz olarak işlemleri geriye alma, Geniş efekt defteri ve gelişmiş kırpma işlemleri için seçenekler bulunuyor. 

Paint.NET 4.0.9 yazılımında tek ihtiyaç duyacağınız konu hayal gücü olacak. Hayal gücünüzü kontrol ettikten sonra yazılım ile çok kaliteli tasarımlar çıkartabilirsiniz.  

İndirme Linkleri:

25 Haziran 2016 Cumartesi

AVG Driver Updater Full 2.2 İndir

AVG Driver Updater Full 2.2 İndir


AVG firmasının geliştirmiş olduğu yeni yazılım sayesinde bilgisayarınızdaki donanım parçaların driver yani sürücü yazılımlarını rahatlıkla kurmanıza yardımcı oluyor. Bu sayede bilgisayarınıza format attıktan hemen sonra tek bir tuş ile kolay açıdan sürücüleri kurabilirsiniz. 

Bu sayede oldukça komplike açıdan bir yapıya sahip olan AVG Driver Updater Full 2.2 yazılımını indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. 

İndirme Linkleri:

SSE Setup 7.8 Full Türkçe İndir

SSE Setup 7.8 Full Türkçe İndir

Yazılımı sayesinde artık sizde beğenmiş yada geliştirmiş olduğunuz yazılımları farklı kullanıcıların rahatlıkla bilgisayarına kurabilmesi için bir setup ortamı oluşturabilirsiniz. 

Oldukça basit bir arayüzü sayesinde kurulum yapmayı bilmeyen kullanıcılar içinde farklı ipuçları oluşturabileceğiniz SSE Setup 7.8 uygulaması sayesinde basit girişimlerinizi daha güçlü hale getirebilirsiniz. 

İndirme Linkleri:

23 Haziran 2016 Perşembe

PureVPN – Best Free VPN Full Pro Apk Android İndir


# Bilgi

Sınırsız bant genişliği ve ülkeler arasında tak diye geçebilme gibi özellikleri günlük kullanımda çok işe yarıyor.

Tek hesapla mobil dahil 5 cihaza kadar destek verebilmekte.

# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 SN BEKLE REKLAMI GEÇ)
ALTERNATİF LİNKİ : İNDİR (5 SN BEKLE REKLAMI GEÇ)

Psiphon Pro APK Full Android indir


# Bilgi

Diğer uygulamalar gibi rahatsızlık veren limiti, reklamı bulunmayan ücretsiz bir servistir.

# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 SN BEKLE REKLAMI GEÇ)
ALTERNATİF LİNKİ : İNDİR (5 SN BEKLE REKLAMI GEÇ)

SurfEasy VPN APK Full indir


# Bilgi

SurfEasy VPN for Android (Yasaklı Sitelere Giriş Uygulaması)
Android kullanıcıları için kullanışlı bir uygulama ile daha karşınıza çıkıyoruz. Surf easy vpn for android uygulaması ile birlikte ülkemizde erişime kapatılmış olan çok sayıda site kusursuz bir şekilde sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Daha önceki yıllarda birçoklarınız bu sitelere dns değiştirerek giriş yapabiliyordu ancak bir süre sonra Tib dns konusunda da önlemler almaya başladı ve bu önlemler ile birlikte dns engellemeler karşımıza çıktı. Şimdilerde hangi dns’i kullanırsanız kullanın bazı sorunlar yaşayabiliyorsunuz ve bu sorunlar ile birlikte internet’te rahat bir şekilde hareket edemiyor ve istediğiniz siteye giriş yapamıyorsunuz.

Bu uygulama sayesinde herhangi bir engel kalmıyor ve hangi site olursa olsun sorunsuz bir şekilde o adreste yerinizi alabiliyorsunuz. VPN uygulamalarının kullanımı oldukça basit ve bununla ilgili sizlere gerekli yardım da en iyi şekilde yapılıyor. Ücretsiz uygulamalar arasında en çok indirilenlerden bir tanesi olan bu uygulama, kullanımının kolay olması nedeniyle de android kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen programlar arasında yerini almış durumda diyebiliriz.

# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 SN BEKLE REKLAMI GEÇ)
ALTERNATİF LİNKİ : İNDİR (5 SN BEKLE REKLAMI GEÇ)


18 Haziran 2016 Cumartesi

Logo Design Studio Full 4.5 Logo Tasarlama indir


# Bilgi

Logo Design Studio,summitsoft ile dilediğiniz logo tasarımı Logo Design Studio programı ile yapabilirsiniz
çeşitli araç ve efektlerle websitenize veya her hangi projinize kolayca profesyonel logo yapabileceksiniz.

# Ekran Görüntüsü


# İNDİRME BÖLÜMÜ

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 SN BEKLE REKLAMI GEÇ DE)

Maxon Cinema 4D Studio vR17.048 SP2 64 Bit Full indir Hızlı Link


# Bilgi

Maxon Cinema 4D, 3 boyutlu animasyon hazırlamak için kullanılan ve profesyonellere hitap eden bir yazılımdır. Özel efekt, ışıklandırma, karakter modelleme ve render gibi alanlarda da sıklıkla kullanılan Maxon Cinema 4D, pratik ve zaman kazandıran özellikleri ile piyasada tutulan yaygın bir yazılım haline geldi. Spider man, Hulk ve daha birçok filmin hazırlanmasında katkıda bulunmasıyla gündemde yer aldı.

Modelleme
Yeni, interaktif çalışma düzlemi modları, dinamik rehberler ve tamamen yeniden tasarlanmış yakalama sistemi ile, çok daha hızlı ve çok daha kesin çalışın.

İş Akışı
Maxon Cinema 4D, Adobe Photoshop, Adobe After Effects ve Nuke gibi anahtar uygulamalarla veri takasında etkileyici gelişmeler sunmaktadır.

Sculpting
CINEMA 4D Studio ve BodyPaint 3D’de bulunan tamamen entegre Sculpting sistemi ile organik modelleme son derece kolaylaştırıldı.

Animasyon
CINEMA 4D içerisindeki kamera, dinamik ve karakter araçlarındaki gelişmelerle animasyon iş akışınızı hızlandırın.

# Sistem Gereksinimi

İşletim Sistemi : Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1
İşlemci : Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64
Ekran Kartı : OpenGL 2.1
RAM : 4 GB
HDD : 3 GB

# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 Saniye Bekle Reklamı Geç De)

11 Haziran 2016 Cumartesi

Realtek High Definition Audio Driver İndir 6.0.1.7841














Realtek High Definition Audio Drivers, ses sürücüsüdür özetlersek ses driveridir,format sonrası
için bazen saatlerce ararız,bazıları eski olduğu için bulmak zor oluyor.eğer sizinde
ses kartı driverleriniz yoksa mutlaka indirin,desteklenen kart modellerini sıraladım,HD ses kartları dahil
32x64bit desteği tüm windows işletim sistemini destekler.


















Desteklenen cips ses kartları:
ALC880, ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC861VC, ALC861VD, ALC892, ALC663, ALC662, ALC660, ALC665, ALC260, ALC262, ALC267, ALC268, ALC269, ALC270, ALC272, ALC273, ALC887, ALC670, ALC275, ALC680
sound cards:
ALC880, ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC861VC, ALC861VD, ALC892, ALC663, ALC662, ALC660, ALC665, ALC260, ALC262, ALC267, ALC268, ALC269, ALC270, ALC272, ALC273, ALC887, ALC670, ALC275, ALC680.
ALC861 Value HD Audio Codec
ALC861-VD-GR Value HD Audio Codec
ALC880 Series HD Audio Codec
ALC882 7.1+2 HD Audio Codec
ALC883 Value 7.1+2 HD Audio Codec
ALC888 7.1+2 Channel High Definition Audio Codec
ALC888T Advanced 7.1+2 HD Audio Codec for VoIP Applications
ALC885 7.1+2 Channel High-Performance HDA Codec with Content Protection
ALC888S 7.1+2 channel high definition audio codec with two independent s/pdif-out
ALC888S-VC 7.1+2 Channel High Definition Audio Codec with Two Independent S/PDIF-OUT
ALC888S-VD 7.1+2 Channel HD Audio Codec with Two Independent SPDIF Outputs
ALC889 7.1+2 Channel HD Audio Codec with Content Protection
ALC892 7.1+2 Channel HD Audio Codec with Content Protection
ALC662 5.1 Channel High Definition Audio Codec
ALC663 5.1 Channel High Definition Audio Codec
ALC665 5.1-Channel High Definition Audio Codec
ALC231 High Definition Audio Codec with Mono Class-D Speaker Amplifier
ALC260 HD Audio Codec
ALC262 2+2 HD Audio Codec
ALC268 2+2 Channel High Definition Audio Codec
ALC269 High Definition Audio Codec with Embedded Class D Speaker Amplifier
ALC272 4-Channel High Definition Audio Codec
ve dahası
Windows Vista/7/8/8.1/10
destekli

# Dosya Hakkında


Program Adı : Realtek High Definition Audio
Program Türü : Driver & Sürücü
Dosya Türü : Rar
Platform : PC
Dosya Boyutu : 250 MB
Program Dili : Türkçe
Rar Şifresi : Yok


# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 SN. Bekle - Sağ Üstte Geç'e Bas)


Corel Video Studio Pro X9 Full 19.3.0.18 + Eklentiler

























Corel VideoStudio Pro X9,32x64bit content eklentileri programın ultimate versiyonunu sunmuştuk Corel VideoStudio Pro X9
versiyonu ile en iyi video editleme düzenleme programlarından biri Corel VideoStudio Pro X9 efektli slaytlı
klipler dahi oluşturmak mümkün.














# Dosya Hakkında

Program Adı : Corel VideoStudio Pro X9
Program Türü : Ses Ve Video
Dosya Türü : Rar
Platform : PC
Dosya Boyutu : 1.1 GB
Crack : İçerisinde Mevcuttur
Program Dili : İngilizce
Rar Şifresi : Yok


# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ 32 Bit: İNDİR (5 SN. Bekle - Sağ Üstte Geç'e Bas)
İNDİRME LİNKİ 64 Bit: İNDİR (5 SN. Bekle - Sağ Üstte Geç'e Bas)

Blackmagic Design Fusion Studio 8.1 Build 36 İndir












Blackmagic Design Fusion Studio, görsel efekt sanatçıları, hareketli grafik tasarımcıları ve 3D animatörler için tasarlanmış bir programdır. Program ile heyecan verici yayın grafikleri, televizyon reklamları ve dizi başlıkları tasarlayabilirsiniz.



















# Dosya Hakkında

Program Adı : Blackmagic Design Fusion Studio
Program Türü : Görsel Yazılım
Dosya Türü : Rar
Platform : PC
Dosya Boyutu : 177 MB
Crack : İçerisinde Mevcuttur
Program Dili : İngilizce
Rar Şifresi : Yok


# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 SN. Bekle - Sağ Üstte Geç'e Bas)

4 Haziran 2016 Cumartesi

Unfollowers for Instagram Premium APK Full 2016 (Yeni)


Unfollowers for Instagram (İnstagram Takip Etmeyenlerden Çıkma Uygulaması Yeni)

# Bilgi

 Gelişmiş instagramdan takip etmeyenlerden çıkma uygulamasıdır. En iyi özelliği ise sizi takip etmeyenlerden tek tıkla hepsinden çıkabiliyorsunuz.

# İndirme Bölümü 

İNDİRME LİNKİ : İNDİR ( 5 Sn Bekle Skip De Sağ Üstte [Not : 2 Kere Skip Diyeceksiniz])

Alternatif  : İNDİR (5 Saniye Bekle Reklamı Geç)