12 Nisan 2016 Salı

Bilgisayarı Otomatik Kapatma Programı - TeknoCity


# Bilgi

Bilgisayarınızı ister belirli bir saniye, ister belirli bir dakika ve isterseniz de belirli bir saat sonra kapattırabilirsiniz. Kullanışı oldukça basit.

# Ekran Görüntüsü


# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR  (5 Saniye Bekle Reklamı Geç)
ALTERNATİF : İNDİR 

11 Nisan 2016 Pazartesi

AdwCleaner (Reklam Virüslerini Silme Programı)





























# Bilgi
AdwCleaner Adlı Program sayesinde Tıklayınca Açılan Saçma sapan reklamlara Son.Bu program sayesinde tıklayınca açılan , herhangi bir şekilde bilgisayarınıza bulaşmış reklam virüsleri siliniyor.Programın nasıl kullanılacağını sorarsanız alttaki videomuza bakın.


# Kurulum Videosu




# İNDİRME BÖLÜMÜ

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 Sn Bekle Reklam Geç)


10 Nisan 2016 Pazar

IUWEshare Any Data Recovery Wizard 1.1.5.8 Full İndir


















# Bilgi
IUWEshare Any Data Recovery, sayesinde herhangi bir aksilik sonucunda dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Oldukça kapsamlı bir dosya kurtarma programı olan bu program ile fotoğraf, video, e-posta, belgeler gibi 600 den fazla dosya türünü kurtarabilmektedir.


# İNDİRME BÖLÜMÜ

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 Sn Bekle Reklam Geç)
ALTERNATİF : İNDİR (5 Sn Bekle Reklam Geç)

Pc Otomatik Kapatma AutoShutDown



# Bilgi

Auto Shutdown Sayesinde belirlediğiniz Süre Sonrasında bilgisayarınız Otamatik olarak kapanır.Herhangi bir dosya indirirken veya Herhangi bir online Oyunda Afk Bırakmak İçin Kullanılabilecek bir program.Üstelik Yeniden başlatma özelliğide Bulunmakta.Gerçekten İşe yarar bir program indirmenizi Öneririz.

# İNDİRME BÖLÜMÜ

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 Sn Bekle Reklam Geç)
ALTERNATİF : İNDİR (5 Sn Bekle Reklam Geç)

9 Nisan 2016 Cumartesi

InstaFollow Pro Full APK


# Bilgi

Sizi INSTAGRAM da takip etmeyenleri, engelleyenleri veya sizi takip eden ve sizin takip etmediklerinizi gösterir. Sizi takipten çıkanları görmek için piyasadaki en iyi program denilebilir. TeknoCityden hemen şmdi indirerek deneyebilirsiniz. Sınırsız lisans ile.

# Video





# İNDİRME BÖLÜMÜ

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 Sn Bekle Reklam Geç)
ALTERNATİF : İNDİR (5 Sn Bekle Reklam Geç)

Eset NOD32 Anti Virüs 9 Full Türkçe İndir



# Bilgi

Türkiye’nin en çok tercih edilen antivirüs yazılımları olan ESET NOD32 Antivirus ve ESET Smart Security ürünlerinin 9’uncu sürümleri kullanıma sunuldu. Bilgisayar kullanıcılarının yüzde 30’unun güvenlik kaygısı nedeniyle finansal işlem yapmaktan uzak durduklarını göz önünde bulunduran ESET, online bankacılık ve alışveriş işlemlerine yönelik ekstra bir güvenlik katmanı geliştirdi. ESET Smart Security, parasal transferlerin güvenli ortamda yapılmasını sağlayan ‘Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Koruması’ ile geliyor.
Bilgisayar sistemlerini artan dijital saldırılara karşı koruyacak ESET NOD32 Antivirus ve ESET Smart Security ürünlerinin 9’uncu sürümleri, İstanbul Salt Galata’da yapılan basın toplantısıyla duyuruldu. Yeni sürümler, dijital sistemleri hedef alan virüs, truva atı, solucan, rootkit, botnet, oltalama teknikleri, casus yazılımlar ve şifre-fidye programları gibi kötü amaçlı yazılımlara karşı yeni teknolojiler ve geliştirilmiş algılama metotlarıyla mücadele ediyor.
Programlar, ESET’in bildik az kaynak tüketimiyle bilgisayarları yormadan güvenlik sağlarken, Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 10 ile tamamen uyumlu.

# Ekran Görüntüsü
Resimlerin Üstüne Tıklayarak Büyütün!

 

# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 SN BEKLE REKLAM GEÇ)

eset 9 full eset smart securtşy not nod32 full crack serial lisans anahtarı

2 Nisan 2016 Cumartesi

TechSmith Camtasia Studio Full 8.6.0


# Bilgi

Camtasia Studio , dünyada milyonlarca kişinin hayranlıkla kullandığı profesyonel bir ekran videosu çekme programıdır . Bu program ile HD görüntü kalitesinde ekran görüntüleri çekebilir , Camtasia Studio programının geniş kapsamlı özellikleri ile düzenleyebilirsiniz . Alanında en iyiler arasında olan Camtasia Studio progrmaının içerdiği birbirinden kaliteli efektler sayesinde çektiğiniz videoları profesyonelce düzenleyebilirsiniz . Ekran yakalama konusunda bir numara olan bu program yeni sürümü ile göz dolduruyor . Video kesme , ses kesme ,  video ekleme , ses ekleme , resim ekleme gibi birçok özelliğe sahip olan Camtasia Studio son derece kullanışlı ve Türkçe dil desteği sayesinde zorlanmadan kullanabileceksiniz .

# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 Saniye Bekleyip Sağ Üstten Geç)

ekran kaydetme video hd kasmadan yeni 2016 full nasıl olur