31 Aralık 2015 Perşembe

Windows 98 SE Full Türkçe ISO İndir



# Bilgi

Windows 98, Microsoft'un ürettiği işletim sistemi ailesi Windows'un MS-DOS üzerinde yükselen beşinci ve son ana sürümüdür. Microsoft bu sürümle Çoklu ortam ve internet hizmetlerini bu sürüme eklemiştir. 25 Haziran 1998 tarihinde piyasaya sürülen Windows 98 önceleri Memphis ve Windows 97 kod adlarıyla biliniyordu. Öncüsü Windows 95 gibi, Windows 98 de 16-bit/32-bit arası hibrit çalışan bir işletim sistemidir. Bazı kullanıcılar tarafından hala tercih edilmektedir.

Windows 98 Sistem Gereksinimleri

486DX2/66 MHz veya daha yüksek işlemci (Pentium işlemci önerilir.)
16 MB RAM (24 MB önerilir)
En az 500 MB HDD boş alan
VGA veya yüksek çözünürlüklü monitör (640X480)
CD-ROM veya DVD-ROM sürücü
Microsoft mouse veya uyumlu işaretleme aygıtı

# Örnek Görüntü




# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 Saniye Bekle Sağda Geç De)

win 98 se full iso türkçe turkish version download full download türkçe iso hizli torrent

27 Aralık 2015 Pazar

Adobe Dreamweaver CS6 Full Türkçe İndir



Adobe Dreamweaver CS6 Full Türkçe indir (Download)

# Bilgi

Adobe® Dreamweaver CS6 web tasarım yazılımı, html web siteleri ve mobil uygulamalar oluşturma ve düzenlemeye yönelik kolay anlaşılır görsel bir arabirim sunar. Platformlar arası uyumluluğa göre tasarlanmış Akıcı Izgara Mizanpajı özelliğini kullanarak uyarlanabilir mizanpajlar oluşturun. Tasarımlarınızı yayınlamadan önce Çok Ekranlı Önizleme panelinde gözden geçirin.

Güncellenmiş Canlı Görünüm ve Çok Ekranlı Önizleme panellerini kullanarak platformlar ve tarayıcılar arası HTML5 içeriklerini verimli bir şekilde oluşturmak ve test etmek için yazılımınızı Dreamweaver CS6 sürümüne yükseltin. Geliştirilmiş jQuery ve PhoneGap™ desteği ile daha iyi mobil uygulamalar oluşturun ve yeniden yapılandırılmış çok parçacıklı FTP aktarma aracıyla kapsamlı dosyalarınızı yüklerken zamandan kazanın.

Adobe Dreamweaver CS6 yazılımındaki en yeni özellikler;
Web siteleri ve mobil uygulamalar tasarlama ve düzenlemeye yönelik bu lider yazılımın en son sürümünde sunulan Hızlı Yanıt Performansına sahip Akıcı ızgara mizanpajları, Geliştirilmiş jQuery Mobile desteği, CSS3 geçişleri ve diğer özellikler.

Çevrimiçi işletmeler kurun;
Adobe Business Catalyst® platformunu kullanarak (ayrıca sunulmaktadır) sunucu tarafında kod yazma işlemlerine gerek olmadan karmaşık e-ticaret siteleri geliştirin. Ücretsiz deneme siteleri kurun ve yönetin.

Üretkenliği hızlandırın;
Daha hızlı FTP aktarımları ve geliştirilmiş görüntü düzenleme özellikleriyle web sitesi ve mobil uygulama tasarımlarınızı daha verimli bir şekilde geliştirin ve sunun. jQuery Mobile ve Adobe PhoneGap™ çerçeveleri için sağlanan güncellenmiş destek sayesinde mobil uygulamalar oluşturun.

# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 Saniye Bekleyip Reklamı Geçin)

adobe full packet indir download hızlı torrent indir 

25 Aralık 2015 Cuma

Visual Studio 2010 Ultimate Full indir



Visual Studio 2010 Full Tek Parça İndir

# Bilgi

Microsoft Visual Studio , microsoft firmasının geliştirdiği çok gelişmiş özelliklere ve yardımcı araçlara sahip bir dosya editörüdür . Visual Studio ile net platformu üzerinde geliştirilen proje dosyaları dışında metin dosyaları , sql ve rtf uzantılı dosyalar da düzenlenebilir . Bu program Windows Forms uygulamaları , web siteleri , web uygulamaları ve web servisleri ile birlikte konsol ve grafiksel kullanıcı arayüzü uygulamaları geliştirmek için kullanılır . Visual Studio IntelliSense’in yanı sıra  “code refactoring ” destekleyen bir kod editörü içerir . Entegre hata ayıklayıcı , hem kaynak seviyesinde hem de makine seviyesinde çalışır .

Diğer yerleşik araçlar , guı uygulamaları , web tasarımcısı , sınıf tasarımcısı ve veritabanı şema tasarımcısı yaratabilmek için bir form tasarımcısı içerir .Hemen hemen her işlevsellik düzeyinde dahil olmak üzere , kaynak kontrol sistemleri için destek (Subversion ve Visual SourceSafe gibi) sunan eklentileri kabul eder . Visual Studio , değişik programlama dillerini destekler , bu da kod editörü ve hata ayıklayıcısının neredeyse tüm programlama dillerini desteklemesini sağlamaktadır . Dahili diller C/C++ , VB.NET , C# ve F#  içermektedir .

# Serial



Serial indirdiğiniz Rar'ın içinde mevcut.. Daha önceden indirip elinde serial olmayanlar için yazdık.

# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR (5 Saniye Bekleyip Geç Diyin)

full cracked crack download iso serial vb net visual basic

17 Aralık 2015 Perşembe

Minecraft Story Mode Apk indir - v1.15 Full Mod Kilitler Açık

Minecraft Story Mode Apk indir - v1.15 Full Mod Kilitler Açık

Minecraft Stroy Mode ile yeni bir minecraft macerası sizleri bekliyor. Dünyada en çok oynanan oyunlar arasına giren Minecraft'ın yeni oyunu hakkında sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

 Oyunda erkek veya kadın kahramanlardan birini seçerek maceraya başlıyoruz. Teröristlere karşı arkadaşlarınızla vereceğiniz mücadelede dünyayı kurtarabilirsiniz. Bunun için oyun sizlere mevcut yaratıklar ve full donanım ile eşyalarla donatıyor. Oyunu mağazalardan 13 TL gibi bir ücretle almak yerine fullucretsizindir.com'dan minecraft story mode indirebilirsiniz.

Oyun Resmi:

İndirme Linkleri:

16 Aralık 2015 Çarşamba

ISO2Disc 1.09 Full - ISO Yazdırma Programı



ISO2Disc 1.09 Full - ISO Yazdırma Programı

DVD - CD - BLUERAY - USB ön yüklenebilir formatlık sistemler hazırlar ve yazar. Kullanışı oldukça sade bir tasarımı vardır.

# Video




# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR


13 Aralık 2015 Pazar

Windows XP Professional SP3 MSDN Full Türkçe İndir ISO


Windows XP Professional SP3 MSDN Full Türkçe İndir ISO

# Bilgi

Windows XP Professional SP3 , %100 orjinal Msdn format cd’sidir . CD üzerinde herhangi bir oynama yapılmamıştır . Gönül rahatlığı ile indirip PC’nize format atabilirsiniz . Tek yapmanız gereken boş bir dvd alıp aşşağıdaki linklerden herhangi birisinden gerekli dosyayı indirip içindeki programı kullanarak İSO dosyasını boş dvd’ye yazmak . Artık %100 orjinal format cd’niz hazır . Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemli bilgisayarlarınıza Windows XP formatı atabilmeniz için Harddiskinizi biçimlendirmeniz yani sıfırlamanız gerekir . Bunun nedeni Microsoft firmasının eski Windows sürümlerinin kullanılmaması için yaptığı ayarlamalardır . Bilgisayarınızı Windows 7 format CD’si ile başlatıp disk seçimi ekranındaki gelişmiş seçenekler seçeneği ile harddiskinizi biçimlendirebilirsiniz .

# Örnek Görüntü


# Eğer Böyle Hata Alırsanız İndirirken



Not: Üstteki hatanın nedeni yüklediğimiz Windows XP'nin Orjinal Sürümü olmasıdır. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz sonradan hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

# İndirme Bölümü
(5 Saniye Bekleyin Sonra Reklamı Geçin Not: Alternatif eğer 1. link çalışmassa girin.)
İNDİRME LİNKİ : İNDİR
ALTERNATIF : İNDİR

windows iso full türkçe turkish download speed orjinal original

VideoShow Video Editor & Maker Apk Full 5.1.0 Android İndir



VideoShow Video Editor & Maker Apk Full 5.1.0 Android İndir

# Bilgi

Video ve resim düzenleme ve klip oluşturma uygulamasıdır resim video kırpma ve dahası.. Android telefonlar için geliştirilmiş bir video editör programı videolarınızı düzenleyebilirsiniz.



# İndirme Bölümü

İNDİRME LİNKİ : İNDİR
Alternatif : İNDİR ( Yukarıdaki Link Açılmadıysa Alternatifi Deneyin! )


android video düzenleme ücretsiz full apk show editor maker pro download dl link

4 Aralık 2015 Cuma

Call of Duty Black Ops 3 Reloaded Full indir

Call of Duty Black Ops 3 Reloaded Full indir

Call of Duty Black Ops 3, treyarch'ın 3 yıldır yapımını üstlendiği ve son oyununu kısa süre önce kullanıcılara sundu. Oyunu şuan indirebilirsiniz. Oyunu kurduktan sonra crack dosyasını da entegre ettikten sonra sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Ops 3 kendine has 3 oyun moduyla birlikte geliyor. Bu modlardan birinde son teknoloji ile üretilmiş robot askerler üretilmiş ve savaşların kadarlerini belirliyor. Tüm bunlar call of duty black ops 3 için hazırlanan teknoloji ile hayata geçirilecek.

Sitemizden call of duty black ops 3 indirerek sizde yeni modlarla oyunu oynayabilirsiniz. 49.5 GB olan bu oyunu ister part olarak isterseniz tek link olarak indirebilirsiniz.

Call Of Duty Black Ops 3 Resmi:

İndirme Linkleri:

2 Aralık 2015 Çarşamba

Truck Simulator PRO 2016 Apk indir - Para Hileli v1.6

Truck Simulator PRO 2016 Apk indir - Para Hileli v1.6

Truck Simulator Pro 2016 APK indir özellikle tır ve taşımacılık oyunlarını sevenler için harika bir oyun. Masaüstü birçok tır simulasyonuna oranla çok daha iyi çünkü her sene yeni bir sürümü çıkmakta. Her yeni sürümde o yılın ismini almakta. Bu noktada ki güzel şeylerden biri de yeni sürüm toplam 1 yılda hazırlanmakta. Bu yüzden de büyük çıkışlar gerçekleşmekte.

Bu yeni sürümde kendi tırlarınızı seçip özelleştirmeniz mümkün. Sizi varsayılan olarak 7 tır beklemekte. Turuncu, siyah, mavi ve kırmızı tarzda klasik araçlar bunlar. Size düşen ise bunu geliştirmek. Oyunda haritaların sayısı arttırılmış durumda ayrıca normal yollara ek köprü, kanyon gibi özel alanlarda eklenmiş durumda. Gerçekçilik ise arttırılan değerler arasında. Yakıtın ne kadar tuttuğu, işi ne kadar sürede gerçekleştirdiğiniz vs. hep aldığınız ücreti etkileyen değişkenler. Kısacası ne kadar başarılı iş çıkarırsanız o kadar çok para kazanmaktasınız.

Kuşkusuz söyleyebiliriz ki Truck Simulator Pro 2016 APK indir tüm mobil taşımacılık oyunlarından çok daha iyi seviyede bir oyun.

Oyun Resmi:

İndirme Linkleri: